Anys d’experiència
avalen la nostre trajectòria professional.

El nostre desig de progrés i la nostre inquietud per la innovació de les tècniques de millora de la imatge, ens han portat a ser més que un centre de perruqueria i estètica. A Perruqueria i Estètica Neri, apart d’oferir els serveis més tradicionals, oferim als nostres clients un centre d’Estètica Avançada on poden trobar les tècniques més capdavanteres per la millora i cura del seu aspecte.

Mireia

Sóc l’esteticista del centre. Després de 15 anys realitzant aquesta feina tinc la sort que la meva afició s’ha convertit en el meu treball i gaudeixo del que faig. Una professió que t’exigeix estar al dia, on sempre pots aprendre tècniques noves, on les tendències canvien constantment i les modes arriben i se’n van. M’agrada ser discreta, meticulosa i responsable. També reconec ser un xic maniàtica i a vegades una mica seria. A Perruqueria i Estètica Neri em sento molt a gust, tant amb els companys com amb l’espai on treballo.

Mónica

La meva trajectòria a la Perruqueria i Estètica Neri va començar fa 16 anys. Durant aquest temps he après molt i estic en un aprenentatge continu. Professionalment estic en una etapa que em sento segura i realitzada amb la feina que faig.
Sóc inquieta i sempre amb ganes de fer coses noves. Alegre, perquè crec que un somriure val més que mil paraules. El més important és poder seguir aprenent i fer que els clients sortint contents i amb un somriure.

Màrius

La meva relació amb la perruqueria comença de ben petit, i és que m’encantava acompanyar al meu avi al barber. Aquesta relació s’ha allargat fins al dia d’avui.
La inspiració m’arriba observant la moda, el cinema, el teatre, l’arquitectura… Sóc molt tossut, per això intento portar la inspiració a la pràctica. Fer i desfer fins a arribar a aconseguir-ho. Sóc molt pacient, escolto i ofereixo solucions per a realitzar el servei.

Xènia

Fa 2 anys que vaig arribar a la Perruqueria i Estètica Neri. Des de llavors he estat aprenent moltes coses i els meus companys m’estan ajudant molt.
Sóc una persona tossuda i m’esforço per aconseguir tot el que em proposo. Sempre amb ganes d’aprendre coses noves.

Neri

La meva mare, perquè pogués ajudar la família, em va aconseguir una feina de cap de setmana en un saló de perruqueria. Va ser tot un descobriment! Sóc molt inquieta i m’encanten l’art i l’arquitectura, i vaig descobrir que la perruqueria m’oferia la possibilitat de posar en pràctica totes les meves habilitats creatives.

Aquesta, és una feina que fa que estigui en constant evolució, que la meva faceta creativa no s’aturi i que pugui satisfer el meu esperit perfeccionista. És un plaer fer que els nostres clients puguin sentir-se a gust amb el seu look!

Estigueu al dia de les novetats
amb el nostre butlletí